ASTRA PLAN 

Stanogradnja i housing

Bilo da zelite dom iz snova ili slozenu stambenu jedinicu u pogledu kvalitete i troskova, mozemo vas uvjeriti u visoku provedbu vaseg projekta.

U projektu cemo se usredotociti na vase individualne potrebe. Za pitanja o izgradnji povezanih temama kao što su energija, zvucna izolacija, rezistencija, itd. mi smo vas kompetentan partner.

Industrijska i komercijalna gradnja

Industrijski i komercijalni gradjevinski projekti karakteristicni su uglavnom od uslova  koristenja i njihovoj velicini. Od montaznih objekata pa do elitnih uredskih zgrada, nasa siroka oblikovana infrastruktura pruza raznovrsne elemente i sredstva za svaku od vasih potreba. Ucinkovitost i prijateljska naklonjenost zastiti okolisa ali i profesionalno provodjenje korporativne potrebe u slozenim arhitektonskim zahtjevima, dajemo jednako mnogo paznje na realizaciji takve vrste projekata

Adaptacija i renoviranje

Sigurnost, estetika, energetska ucinkovitost sa povecanjem vrijednosti i kvaliteta zivota: Razlozi za pregradnju. dogradnju ili adaptaciju se razlikuju u zavisnosti od samih objekata.

Bilo kako bilo, nasi strucnjaci su spremni ponuditi vam individualni savjet.

Posebni zahvati

Cak i sa malim, jednostavnim renoviranjima, održavanjem ili specijalizovanog rada, kao što su pukotine zida, betona, busenja ili fasadnih renoviranja, necete biti uskraceni za  kompetentne analize s prijedlogom optimalnog implementacije.

Transparentnost usluga  stvara obostrano zadovoljstvo.

Javna infrastruktura

Javni sektor ima interes za dobro organizovane i ucinkovite infrastrukturne projekte. Jasna transparentnost i kontrola troskova posebno su vazni za javne ugovore. U tom segmentu smo stekli siroko znanje koje se gradi na velikom iskustvu. Tako imamo s opstinama i drugim drustvenim zajednicama razne javne projekte kao što su poslovne zgrade, skole i dvorane itd.

Kontakt

info@astraplan.com